slide 1
Tilføjet d. 06-01/2020

Geneve, Januar 4, 2021.

Kære Kunder

Vi er glade for at kunne meddele, at SGS har opkøbt SYNLAB Analytics & Services (A&S), som AnalyTech Miljølaboratorium er en del af. Det skete med virkning fra 1. januar 2021.

SYNLAB A&S og SGS er helt sikre på, at dette opkøb, der samler netværk og ekspertviden, vil gøre, at vi kan yde vores kunder en endnu bedre service. Sammen har SGS og SYNLAB A&S god mulighed for at imødekomme kundernes stigende krav, der kommer af højere grad af regulering inden for miljø, hygiejne, fødevarer og lægemidler. Derudover vil det også forbedre vores portefølje indenfor tribologi services.

SYNLAB A&S  vil som del af en større koncern, der har fokus på lignende markedssegmenter, kunne opnå stordriftsfordele og skabe nye muligheder for fremtidig vækst. Samtidig gør transaktionen SYNLAB i stand til fuldt ud at koncentrere sig om udvidelsen af sine kerneaktiviteter på det medicinske område.

SGS drager fordel af SYNLAB A&S’ stærke service renommé på vigtige markeder. Takket været sin lange historie og ekspertviden inden for opbygning og styring af globale netværk af laboratorier, der arbejder med miljø, fødevarer, produkter (f.eks. tribologi) og lægemidler i størstedelen af verden, kommer SGS med stabilitet og vækstmuligheder, der rækker mange år frem,

Vi fokuserer som aldrig før på at give dig mulighed for at styrke dit renommé, styre risiciene og øge den forretningsmæssige effektivitet. Dette opnås ved at give dig topmoderne laboratorieanalyser, faglig ekspertviden og et omfattende udvalg af specialiserede tjenester. Vi arbejder på at sikre en problemfri integration og vedbliver fremadrettet med at sikre de højeste niveauer, når det gælder kvalitet og service. Vi skriver snart til dig for at orientere dig yderligere om den fremtidige udvikling.

Når det gælder dine daglige relationer, så beholder du de kontaktpersoner, du har i øjeblikket, og de vil kunne besvare yderligere spørgsmål, du måtte have om denne transaktion. Du kan være helt tryg ved, at overgangsprocessen ikke vil forstyrre vores mulighed for at give dig den service og kvalitet, som du forventer fra SYNLAB A&S.

Få flere oplysninger på begge virksomheders websteder: SGS (www.sgs.com) og SYNLAB (www.synlab.com).

Det er en spændende tid for vores virksomhed og vores fremtid. Vi ser frem til at arbejde sammen med jer og takker for jeres fortsatte støtte. Hvis I gerne vil have flere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte Peter Possemiers på peter.possemiers@sgs.com eller Sytze Voulon på sytze.voulon@synlab.com.

 

Med venlig hilsen

SGS SYNLAB A&S

Peter Possemiers Sytze Voulon

Strategic Integration Manager CEO

 

Læs også

slide 1
Tilføjet d. 5/10-2015

AnalyTech Online

AnalyTech Online giver kunden adgang til vores database med nyeste analyser og mulighed for at sortere i analysedata.

slide 1
Tilføjet d. 16/11-2016

Forenklet-kontrol.dk

AnalyTech’s nye betalingshjemmeside hvor du kan bestille og betale de mest gængse analysepakker online: www.forenklet-kontrol.dk

slide 1
Tilføjet d. 06/10-2017

Indhold af desphenyl-chloridazon i vand fra danske vandværker

Pesticidet Chloridazon blev brugt ved blandt andet dyrkning af roer, rødbeder og løg indtil det blev udfaset i 1996.