slide 1
Tilføjet d. 16/03-2020

Efterhånden som Corona-virus (COVID-19) spredes, mærker flere virksomheder desværre de konsekvenser, som følger af smittespredningen.

Hos AnalyTech er vi særdeles opmærksomme på den meget specielle situation det medfører.

Vi ønsker derfor at informere om, hvad AnalyTech gør for at passe på vores kunder og ikke mindst vores medarbejdere.

I forbindelse med lovpligtige kontrolprogrammer hvor der ved prøvetagningen, kan være risiko for personkontakt, har vi indført følgende retningslinjer:

For at beskytte både vores kunder og medarbejdere, skal der sikres en afstand mellem personer på mindst 3 meter. Dette skal være meddelt og accepteret telefonisk af kunden inden prøvetagningen påbegyndes.

Vi fortsætter udtagning og afhentning af prøver med ekstra fokus på hygiejnen og holder os hele tiden opdateret med nyeste krav fra myndighederne.

Vi analyserer alle prøver, som kommer ind på laboratoriet og forventer at afrapportere rettidigt gennem hele perioden.

Det er lykkedes at flytte flere administrative opgaver, herunder bemanding af telefoner til hjemmearbejdspladser. Det mindre antal medarbejdere på arbejdspladsen sikrer en mindre risiko for smittespredning internt.

Hvis I som kunder har ændringer til afhentningsplaner så kontakt os endelig på lab@analytech.dk.

Vi reducerer al unødvendig mødeaktivitet og håber at kunder vil acceptere en telefonsamtale eller et videomøde som alternativ til et fysisk møde.

Vi takker for jeres forståelse. Hvis I har spørgsmål er I meget velkomne til at kontakte os på tlf. +45 98 19 39 00 eller e-mail: lab@analytech.dk.

Læs også

slide 1
Tilføjet d. 18/01-2016

Referencelaboratoriet for Kemiske og Mikrobiologiske Miljømålinger

Ny bekendtgørelse om kvalitetskrav til miljømålinger

slide 1
Tilføjet d. 29/05-2017

Læsevejledning til analyseattest

Når en prøve er færdiganalyseret, vil du modtage en analyseattest. I denne vejledning kan du læse om betydningen af de forskellige analyser, der er foretaget.

slide 1
Tilføjet d. 16/11-2016

Forenklet-kontrol.dk

AnalyTech’s nye betalingshjemmeside hvor du kan bestille og betale de mest gængse analysepakker online: www.forenklet-kontrol.dk